Revalidatiecentrum Naarderheem


Op 3 juni 2005 werd het fondsenwervende evenement "Say Jazz!" georganiseerd ten bate van de realisatie van een vakantiehuis voor de bewoners van het (toen) Verzorgingshuis Naarderheem van de Vivium Zorggroep.  In de uitnodiging lezen we het volgende:

"Wegdromen bij de stem van jazzdiva Rita Reys genieten van de culinaire verfijning van Paul Fagel. Swingen op de klanken van de Midlife Revival Jazz Band. De Benefiet Jazz Avond op vrijdag 3 juni a.s. in Naarderheem belooft een avond te worden vol sfeer en weemoed. Ook een veiling maakt onderdeel uit van het programma.

Maar het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het vakantiehuis dat we voor onze bewoners gaan bouwen. Als gast van de Benefiet Jazz Avond levert u een belangrijke bijdrage aan dit project. De opbrengst uit de kaartverkoop komt immers geheel ten goede aan het vakantiehuis. Wanneer u € 375,- overmaakt op bankrekeningnummer 658412108 bent ú verzekerd van een toegangskaart en zijn de bewoners verzekerd van een huis. Hopelijk kunnen we op u rekenen!

Het comité van aanbeveling bestaat uit: Willem Duys, Cor Bakker en Peter Rehwinkel, burgemeester van Naarden.


Vanuit mijn toenmalige werkgever WWAV was ik initiatiefnemer en mede-organisator van dit evenement en zorgde ook voor het muziekentertainment van Rita Reys.