Bigband De Zendmasters

Bigband De Zendmasters organiseerde verschillende evenementen zoals een tribute aan Glenn Miller Forever in voormalige Dansschool De Rijk in Nieuwegein  op  21 februari 2015 en op 15 december 2015 His Way 100 jaar "Ol'Blue Eyes" in Theater "Podium Woerd" (Leidsche Rijn / Utrecht). Op deze datum was het namelijk precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra in "Hoboken" (New Jersey/USA) werd geboren. Ook werd in 2015 meegedaan al tal van  Bevrijdingsfestivals in het kader van toen 70-jaar bevrijding. 

Bigband De Zendmasters was er voor liefhebbers van swingende muziek en iedereen die graag kijkt naar een enthousiaste groep muzikanten die van ieder optreden een feest maakte. De bigband stond onder leiding van Cees Wieman. De vaste zangeres was Barbara de la Motte. De band bestond uit meer dan 20 amateurs met een professionele uitstraling. Het repertoire bestond uit swingende muziek van Glenn Miller en tijdgenoten, maar ook latin-, pop-, soul- en rockarrangementen. Dat maakte deze Bigband breed inzetbaar.
  

Zanger Cees Wieman en zangeres Barbara de La Motte vormen nu samen de muziekformatie 2Voices. Ik was enige tijd voorzitter van De Zendmasters.

Barbecue Avond Swinging Summer 230731 093636
PDF – 167,4 KB 117 downloads