His Way 100 jaar "Ol' Blue Eyes"

 

Op zaterdag 12 december 2015 organiseerde Bigband De Zendmasters in samenwerking met het nieuwe Theater "Podium Hoge Woerd" (Leidsche Rijn / Utrecht) de première van de eigen gloednieuwe theatershow "Sinatra 100 - His Way - 100 jaar "Ol'Blue Eyes" onder leiding van Joel Scannelleen ode aan het meesterlijke muzikale werk van Frank Sinatra.  

Op deze datum was het namelijk precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra in "Hoboken" (New Jersey/USA) werd geboren. Hij groeide uit tot de meest populaire zanger van zijn tijd en nog steeds is deze "Crooner" een voorbeeld voor veel vocalisten in de jazz en popmuziek.

De website van het Theater "Castellum Hoge Woerd" bericht verder het volgende ... "Bigband De Zendmasters, een swingende big band uit de regio, en vocalisten Cees Wieman en Barbara de La Motte herdenken icoon Frank Sinatra en leveren een bijdrage aan zijn decennia omvattende oeuvre. In een sfeervolle
Las Vegas-achtige sfeer provides Bigband De Zendmasters een verrassend eerbetoon aan "Old Blue Eyes". Dus "Come Fly With Me".


Meer informatie
YouTube

 

Als De Zendmasters (inmiddels opgeheven) organiseerden we ook andere evenementen zoals Glenn Miller Forever in voormalige Dansschool De Rijk in Nieuwegein  ( 21 februari 2015) en deden we in 2015 ook mee aan tal van Bevrijdingsfestivals.
Zanger Cees Wieman en zangeres Barbara de La Motte vormden samen de muziekformatie 2Voices. Ik was enige tijd voorzitter van De Zendmasters.