Profiel & Contact

 

 

 


Vanaf het begin van mijn werkzaamheden was ik geruime tijd actief op het gebied van marketing & communicatie, pr-, non-profitmanagement (waaronder in de functie van interim-directeur) binnen landelijke sportbonden en mijn eigen sportadviesbureau SportCompanions BV. In dit verband was ik ook actief in de sfeer van "magazines"​ als bladconceptontwikkelaar, marketeer, (hoofd-), (eind-)redacteur, acquisiteur, bladmanager en uitgever. Maakte daarna de overstap naar de wereld van maatschappelijke organisaties waaronder landelijke goede doelen als marketeer en director sponsoring met de focus op het ontwikkelen en “matchen” van samenwerkingsverbanden tussen deze organisaties en het bedrijfsleven.

In 2006 jaar startte ik mijn eigen bureau Social in Business BV, Adviesbureau op het gebied van Sociaal en Cultureel Ondernemen. Het bureau steunde organisaties met een maatschappelijk/ ideëel/cultureel doel bij het realiseren van duurzame maatschappelijke/culturele verbeteringen en activiteiten gericht op het welzijn van "people"​ en "planet"​ op het gebied van zorg, sport & recreatie, kunst & cultuur, onderwijs & educatie, natuur & milieu en maatschappelijk en die dit willen doen op een financieel duurzame manier in het kader van "sociaal/cultureel ondernemerschap"​. Een van de eigen projecten van Social in Business is de website www.fairworld.nl "voor een betere, eerlijke en duurzame wereld"​. 


 Vanaf juni 2007 t/m juni 2015 was ik in dienst bij de gemeente Nieuwegein als EvenementenCoördinator en Beleidsadviseur Toerisme & Recreatie en vervulde daarnaast ook andere functies zoals Projectleider Nieuwegein Beweegt, Projectleider Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Citymanager/Kwartiermaker en nam ik ook initiatieven in de sfeer van Citymarketing en Stadspromotie. Kijk eens hier naar een overzicht van deze werkzaamheden.

"Eric Denneman zijn grootste kracht is zijn creativiteit en het verbinden en enthousiasmeren van (een groep) mensen en organisaties o
m samen tot een concreet resultaat te komen".

 

ehdenneman@ziggo.nl
CV op LinkedIn / 06-53214450


(Verrichtte) werkzaamheden
* Diverse Werkgevers
waaronder gemeente Nieuwegein 
Social in Business
* Overig
* Trainingen/workshops

 

Vrijwilligerswerk
www.muziekids.nl 
Stichting Behoud Oorlogsherinneringen

Wijkplatform Zuilenstein, Huis de Geer, Blokhoeve

Bingo Met Muziek