Rode Kruis

 

 

Het Nederlandse Rode Kruis (NRK) organiseert jaarlijks verschillende fondsenwervende evenementen. Op vrijdag 17 juni 2005 werd in het Aviodrome in Leystad het fondsenwervende evenement "Fundraising Flight 2005" georganiseerd. 

 

Onderstaand de uitnodiging aan tal van directies uit het bedrijfsleven:


Met gepaste trots nodigt het Nederlandse Rode Kruis u uit voor een historische reis door de tijd. In het Aviodrome te Lelystad laten wij u kennismaken met 100 jaar luchtvaart. Een historie die nauw verweven is met de geschiedenis van het Nederlandse Rode Kruis.

Tijdens deze speciale missie bent u in gezelschap van circa 200 andere ‘gezagvoerders’ uit het Nederlandse bedrijfsleven. Samen kunt u genieten van een gevarieerd programma, dat niet alleen het werk van het Rode Kruis toelicht, maar ook een kijkje achter de schermen van de luchtvaart biedt. Zo kunt u genieten van een aantrekkelijk filmprogramma en krijgt u een rondleiding in het museum. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw stuurmanskunst te testen in een flightsimulator en maakt u een spectaculaire vlucht in een historisch vliegtuig. Afsluitend kunt u genieten van aanstekelijk entertainment en een uiterst smakelijk diner.

Op vrijdag 17 juni 2005 wordt u om 14.30 uur verwacht in Luchtvaartpark Aviodrome in Lelystad. Graag ontvangen we u dan in de Friendship Foyer. Luchtvaartpionier en MartinAir-oprichter Martin Schröder treedt op als uw co-gastheer tijdens deze bijzondere reis.

Met de Fundraising Flight 2005 wil het Rode Kruis geld inzamelen. Per deelnemer vragen wij een bijdrage van € 750,=. Hiermee willen we een grote groep gehandicapte en chronisch zieke kinderen een vaarvakantie op onze Henri Dunant aanbieden.

Mensen in nood kunnen altijd rekenen op het Rode Kruis. Hopelijk kan het Rode Kruis voor deze speciale missie ook op u rekenen. In dit pakket vindt u alvast uw persoonlijke wing en een reserveringsticket, waarmee u zichzelf en uw gasten kunt inschrijven voor deze unieke Fundraising Flight. Na ontvangst van het ticket, sturen wij u voor elke deelnemer een persoonlijke ‘boardingpas’  toe.

Mede namens Martin Schröder wenst het Nederlandse Rode Kruis u vast een hele fijne vlucht.
 

Met vriendelijke groet,
Cees Breederveld                              Elco Brinkman
Algemeen Directeur                           VoorzitterEn de deelnemers kregen onderstaande bevestiging: 

Historical Flight 2005 : Boarding


De Historical Flight 2005 is klaar voor vertrek. Het Rode Kruis is bijzonder verheugd dat we u welkom mogen heten bij deze unieke gebeurtenis.  Tijdens deze verkenningsvlucht door de geschiedenis van de luchtvaart, bent u in gezelschap van de belangrijkste gezagvoerders uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Op vrijdag 17 juni 2005 wordt u om 14.30 uur verwacht in Luchtvaartpark Aviodrome in Lelystad. Het programma ziet er als volgt uit:
14.30 uur: Ontvangst in de Friendship Foyer
15.00 uur : Vertrek Historical Flight met uw eigen crew
18.00 uur:  Aankomst Historical Flight
18.45 uur: Film Rode Kruis
19.15 uur:  Diner (met pianist Jan Vayne)
21.45 uur: Afsluiting

Zoals we eerder hebben aangegeven wil het Rode Kruis met de Historical Flight 2005 geld inzamelen. Per deelnemer vragen wij een bijdrage van € 750, waarmee we een aantal belangrijke projecten willen realiseren. Het Rode Kruis ziet uw komst met genoegen tegemoet en wenst u alvast een prettige reis.

 

Vanuit mijn toenmalige werkgever WWAV organiseerde ik samen met het Rode Kruis dit evenement met als gastheer Martin Schröder (van MartinAir).

 

Meer informatie
Rode Kruis